Головна Релакс Вишуканий декор та практичність – усе це римські штори

Вишуканий декор та практичність – усе це римські штори

mamabook
256 Переглядів
римські штори

римські шториЯк ви думаєте, коли з’явилися перші штори? Історики та дизайнери запевняють, що їх винайшли ще давні римляни. І їхній винахід виявився настільки вдалим, що і сьогодні, через багато століть, римські штори користуються неабияким успіхом! І не дивно! Адже вони гармонійно виглядають практично у будь-якому інтер’єрі, чудово поєднуються з класичними завісами та надійно захищають кімнату від яскравого сонячного світла.

Римські штори: якими вони бувають

Класична римська штора – рівне тканинне полотно, яке при піднятті складається у красиві та акуратні складки. Такий ефект досягається завдяки закріпленим у полотні горизонтальним планкам. Це універсальна, а отже найпопулярніша конструкція, яка чудово виглядатиме у будь-якому інтер’єрі.

Якщо ви мрієте про вишуканий класичний інтер’єр, то зверніть увагу на безкаркасні моделі римських штор. Їхня особливість полягає у тому, що тканина тут збирається лише з боків, через що полотно стає схожим на ламбрекен.

римські штори

Ще один чудовий варіант – каскадні римські штори. Вони цікаві тим, що у закритому вигляді складки красивим каскадом спадають униз. Такі штори ідеально вписуються в інтер’єри, виконані у стилях арт-деко або кантрі.

Але щоб ви не обрали, можете бути впевнені: римські штори стануть вишуканим доповненням стилю кімнати.

римські штори

Переваги використання в інтер’єрі

Римські штори можуть стати чудовою альтернативою класичним гардинам та портьєрам https://sunny-store.com.ua/ua/rimskie-shtory.html. А все тому, що вони одночасно сучасні, стильні, модні та неймовірно практичні. Серед ключових переваг:

  • можливість легко регулювати довжину полотна, а отже – рівень освітлення кімнати;
  • необмежені можливості для поєднання зі звичайними шторами, портьєрами чи навіть ламбрекенами;
  • чудово виглядають як у великих кімнатах (і допомагають розділити їх на зони), так і у маленьких;
  • безліч дизайнерських рішень;
  • надійно захищають кімнату від яскравого світла;
  • підходять для нестандартних вікон;
  • можна повісити не лише у спальні чи вітальні, а й на кухні чи навіть у ванній;
  • простий догляд – ці моделі легко прати і навіть можна не прасувати.

римські штори

Римські штори Sunny Store настільки різноманітні, що ви легко зможете обрати саме те, що вам потрібно. Однотонні, з витонченими візерунками, красивими квітами, рельєфними малюнками і не тільки – все це ви зможете придбати в магазині Санні Стор. Завдяки ним ви зможете створити неймовірно вишуканий та одночасно зручний, комфортний інтер’єр у домі.

Читайте також