Головна Дошкільнята Літні саморобки: полуниці з морського каміння

Літні саморобки: полуниці з морського каміння

mamabook
5307 Переглядів
Полуниця

Полуниця

Відпочинок на морі та пікніки на березі річки – найпопулярніший відпочинок з дітьми. Там малюки зможуть назбирати гладенькі круглі камінчики, з яких потім можна зробити дуже оригінальні поробки.

Цю чудову ідею можна використати під час пришкільного літнього табору. Наш сайт Mamabook підготував фотоінструкцію, як розмалювати морське каміння.

Що знадобиться:

  • Багато камінців.
  • Клей ПВА.
  • Акрилова фарба (червона, біла, чорна, зелена).
  • Прозорий акриловий лак.
  • Тонкий пензлик.
  • Широкий пензлик.

Етапи виконання

Крок 1. Підберіть необхідну кількість та розміри камінців. Перед роботою їх потрібно правильно підготувати. По-перше, помити та висушити. По-друге, розведіть у співвідношенні 1:1 клей ПВА та воду. Повністю покрийте камінчик. Це буде своєрідна грунтовка, яка дозволить потім фарбі лягати рівномірно та надійно триматися. Дочекайтеся, доки клей повністю висохне.

Полуниці

 

Крок 2. Покрийте камінь червоною фарбою за допомогою широкого пензлика. Коли поверхня буде сухою, зеленою фарбою нанесіть листочки. Можна використати зелену фарбу 2-3 відтінків, аби деталізувати листя, окреслити його контур.

Полуниці

 

 

Крок 3. Деталізуйте ягідки. Спочатку поставте маленькі штрихи чорною фарбою. Коли вона підсохне, домалюйте поруч білі штрихи меншого розміру. Це буде імітація насінин.

Полуниці

 

Крок 4. Аби ягідки виглядали апетитно та нагадували справжні, зверху їх потрібно покрити прозорим акриловим лаком.

Полуниці

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих вуличних ігор та розваг для дітей

плашка

Читайте також