Головна Світ мами Чим корисна вода з лимоном

Чим корисна вода з лимоном

mamabook
167 Переглядів

лимонная вода

Привальні звички допоможуть вам залишатись здоровими, чудово виглядати. Одна з таких звичок – щоранку пити лимонну воду. Ось 5 причин, чому варто пити вранці воду з лимоном.

Причина №1: Стакан води з лимоном запускає травну систему
Ти ще не прокинулась, а твій організм і поготів! У такому випадку натщесерце потрібно пити не каву або чай, а теплу воду з часточкою лимона або свіжовичавленим лимонним соком. Цей прийом посилює перистальтику стінок кишечника, завдяки чому ти легко і швидко очищаєш організм зсередини.

Причина №2: Стакан води з лимоном покращує колір обличчя
Тут, знову ж таки, важливу роль відіграє очищення кишечника. Крім того, випита натщесерце вода – це своєрідний детокс для шкіри зокрема, і всього організму в цілому. Вона допомагає підтримувати шкіру зволоженою, зробити колір обличчя свіжим (за рахунок вмісту великої кількості вітаміну С в лимонному соці) і скоротити кількість висипань, якщо така проблема є.

Причина №3: Стакан води з лимоном допомагає схуднути
На цю тему ведуться суперечки, але раз за разом їх учасники приходять до висновку: якщо хочеш бути стрункою, починай день з 0,5 літра теплої води з лимоном. Вода виводить з організму зайву рідину і значно прискорює метаболізм – як результат, ти худнеш швидше і легше. Крім того, якщо випити з ранку велику склянку води, у тебе не виникне бажання накинутися на булочки з маком і бутерброди з ковбасою, щоб підвищити рівень енергії.

Причина №4: Стакан води з лимоном – профілактика онкозахворювань
Після низки досліджень вчені дійшли висновку, що онкологічні захворювання пов’язані з високим закисленням організму, а олужуючи його, можна істотно знизити ризик. Вода c лимоном це якраз і робить, так що ранковий “водний” ритуал корисний не тільки для краси.

Причина №5: Стакан води з лимоном підвищує імунітет
Зараз, коли в Україні почалася епідемія грипу, допомагати своєму імунітету особливо важливо. Склянка води з лимоном – натуральна і досить ефективна добавка, яка допоможе твоєму організму встояти проти хвороботворних вірусів і бактерій.

гаманець, товарНа фото: стильні аксесуари від українських виробників (Інтернет-магазин Tovarik.com.ua)

Читайте також