Головна Релакс Фото: 5 вдалих принтів на футболках і світшотах

Фото: 5 вдалих принтів на футболках і світшотах

mamabook
72 Переглядів
пара

Оригінальність – головний і незмінний тренд. Чи варто витрачати кошти на дорогі речі з чергових дизайнерських колекцій, якщо сьогодні в кожного є можливість створювати власні круті ідеї? Навіть брендовий одяг не дозволить проявити індивідуальність – адже точно така ж річ буде в багатьох. Перетворити базовий простий одяг на нестандартне рішення легко, якщо використовувати принти на футболках під замовлення. На сайті https://fotobum.com.ua/futbolky/ ви можете оформити друк на футболках і реалізувати якісне нанесення потрібного вам зображення чи тексту.

Які ідеї можна використовувати, якщо ви вирішили замовити друк на худі, футболці чи світшоті?

Комікси, мультики й фільми

футболка

Це невичерпне джерело відмінних ідей. Малюнки із зображенням супергероїв і персонажів мультфільмів – не лише улюблена тема для дітей та підлітків. Її активно використовують навіть дорослі чоловіки, які обожнюють сміливі та креативні рішення в своєму гардеробі.

Відомі особистості

футболка

Художники та політики, революціонери та вчені, письменники й музиканти… Величезний вибір відомих особистостей, зображення яких можна нанести на одяг. Багато образів персон уже стали культовими та чимало років використовуються в стилі поп-арт. Приміром, Ейнштейн, який показує язика, чи Сальвадор Далі, який покручує вуса.

Простота безцінна!

футболка

Лаконізм завжди виглядає трендово. Футболка чи світшот із короткою фразою, єдиним словом привертає увагу до власника одягу. Зазвичай такі ідеї обожнюють сміливі хлопці. Не даремно кажуть, що зустрічають по зовнішньому вигляду: лаконічний напис на футболці стає по-справжньому багатозначним. І всього лишень одне слово на одязі здатне сказати про людину більше, ніж резюме на декілька сторінок.

Тематика свята

футболка

Нанести на футболку тематичне зображення – найпростіший та швидкий спосіб створити святковий образ. Це відмінна ідея, аби надрукувати серію новорічних чи різдвяних футболок. Їх можна вручити в якості душевних та корисних подарунків своїм колегам, друзям, рідним і коханим.

2 в 1

пара

Парні футболки – популярна ідея серед закоханих. Друк на одязі дозволяє реалізувати численні вдалі ідеї. Простий варіант – це створення однакових малюнків. Але також можна надрукувати фразу, початок якої наноситься на футболку дівчини, а закінчується на футболці хлопця. Також надрукувати можна пам’ятні та значимі для пари дати, символи: перший поцілунок або побачення, день весілля.

Читайте також