Головна Здоров'я Зовнішній вигляд розповість про хвороби внутрішніх органів

Зовнішній вигляд розповість про хвороби внутрішніх органів

mamabook
369 Переглядів
косметика

косметикаСтан здоров’я завжди відображається на зовнішності. Які сигнали свідчать про небезпеку? Наш сайт Mamabook розповість, на що потрібно звертати увагу.

Шкіра

Якщо шкіра має сіруватий відтінок, нерівна, у вас часто бувають набряки, то це свідчить про проблеми з нервовою системою. У вас хронічна перевтома, когнітивні навантаження, затяжні стреси.

Брови

Коли обличчя розслаблене, але одна брова все одно вища за іншу, це вказує на сколіоз, викривлення хребта. Також подібна особливість може бути пов’язана з отриманою травмою черепа. Нерідко вони трапляються під час народження. Їхні головні наслідки – це головний біль, косоокість, неврологічні захворювання.

брови

Очі

Їхнє розміщення на різному рівні, неоднаковий розмір – ще один симптом сколіозу. Виражені темні кола, набряки може бути свідченням підвищеного внутрішньочерепного тиску. Він завжди провокує частий головний біль, втому, зміни в настрої.

Багатьом відомо: набряки псують зовнішність і є наслідком недосконалої роботи нирок. Якщо ця проблема дійсно пов’язана з нирками, то область під нижніми повіками зазвичай не зафарбовується в темні кола. Але від набряку страждає все обличчя.

Якщо ж очі з віком змінили форму, трошки «випучилися», з’явився дивний блиск – необхідно перевірити стан щитоподібної залози.

Читайте також