Головна Світ мами Подарунки по гороскопу: що дарувати Левам на Новий рік 2016

Подарунки по гороскопу: що дарувати Левам на Новий рік 2016

mamabook
183 Переглядів

новый год, зимаЛеви – персони, які вимагають неабиякої уваги. Вони люблять похвалу та компліменти, а всі подарунки повинні підкреслювати їхні достоїнства. Дарувати Левам традиційні новорічні подарунки – дуже невдала ідея! Вам доведеться проявити оригінальність.

Пропонуємо декілька вдалих варіантів новорічних подарунків для жінок, чоловіків та дітей, народжених під цим зодіакальним знаком.

Що подарувати Жінці-Леву на Новий рік
У такої жінки – справжній культ своєї зовнішності. Зазвичай Леви виглядають привабливо, розкішно. Тому б’юті-подарунки для такої дівчини чи жінки будуть дуже доречними. Не обирайте банальні косметичні подарункові набори, також не варто дарувати парфуми – швидше за все, ви не вгадаєте з запахом.

От дуже вдалим подарункові на Новий рік буде оригінальна біжутерія: масивний браслет чи сережки із зодіакальним знаком Лев. Також в списку бажаних подарунків будуть шарф, якісний пояс, перчатки – тобто стильні аксесуари.

знаки зодиака

Сережки-гвоздики зі знаками зодіаків (Інтернет-магазин Tovarik.com.ua)

Такожі жінки-Леви люблять, коли їм роблять оригінальні компліменти. Тож ви можете купити сувенірну ручку або чашку з написами («Найкраща дружина», «Принцеса», «Найгарніша у світі», «Суперколега» тощо).

І приділіть особливу увагу оформленню подарунка. Левиці оцінять, якщо подарунок буде в оригінальній коробці. Також подарунок варто доповнити маленьким акцентом – і вибрати привітальні листівки. Знову ж таки, не банальні, а дизайнерські – стильні та змістовні.

Новорічні подарунки-2016 для Чоловіка-Лева
Такі чоловіки полюбляють статусні подарунки. Це можуть бути запонки, дорогий шкіряний ремінь, краватка. Аби підкреслити оригінальність вашого вибору, можна купити чоловічу вишиванку. Проте подарунок повинен бути якісним, стильним. До статусних презентів можна зарахувати й сигари та аксесуари до них, кальян. А от таких традиційних подарунків, як алкоголь, краще не вручати – Леви не оцінять такої банальності.

Підкреслити повагу, авторитетність чоловіка-Лева допоможуть недорогі подарунк з підтекстом: чашка чи обкладинка для паспорта з хвалебними написами, сувенірні ручки з написами «Босс», «Найкращий тато», «Суперколега» та інші.

Ще одна особливість Левів-чоловіків – це любов до інтелектуальних хобі. Такі чоловіки рідко захоплюються футболом чи рибалкою, проте годинами можуть провести за грою в шахи. Тож ви сміливо можете купити монополію чи оригінальне лото в козацькому стилі.

монополія, лото, ігри, товари

Настільні ігри в українському стилі (Інтернет-магазин Tovarik.com.ua)


Що подарувати дитині-
Леву на Новий рік 2016
Для дітей, народжених під цим зодіакальним знаком, вибір новорічних подарунків повинен відповідати двом принципам. По-перше, подарунки повинні бути яскравими, привабливим, а отже – надавайте перевагу іграшкам для дітей більш молодшого віку та стильним речам для діток постраше. По-друге, маленькі Леви люблять отримувати «гору» подарунків. Тож робіть ставку на подарунки у великих коробках або ж готові подарункові набори, в яких вже представлені популярні дитячі товари різних тематик.

Дівчаткам-Левам особливо сподобаються набір для плетення браслетів з резинок, дитячі кухні. Ви також вгадаєте з подарунком, якщо купите святкове пишне плаття, стильну спідничку чи реглан. Хлопчики, як і дорослі Леви, дуже полюбляють головоломки та настільні ігри.

кухня, товарНа фото: якісні дитячі іграшки від українських виробників (Інтернет-магазин Tovarik.com.ua)

Читайте також