Головна Релакс Секрети затишку: створюємо ідеальну спальню з ліжком від Rickart

Секрети затишку: створюємо ідеальну спальню з ліжком від Rickart

mamabook
9 Переглядів
ліжко Rickart

ліжко RickartЛіжко – це часто дорога покупка, але без неї не обходиться жодна спальня. Не важливо, чи ви сім’я з дітьми, чи пара – ваша спальня без якісного ліжка буде нефункціональною. З ліжками від Rickart у ній поєднаються сучасний стиль, надійність і затишок. Чому саме меблі від Rickart – читайте нижче. 

Як вибрати комфортне та якісне ліжко

Інтернет-магазин пропонує широкий асортимент м’яких меблів, як-от сучасні двоспальні ліжка та дитячі, дивани тощо. Враховуючи те, що такі меблі купуються не на один рік і безпосередньо відповідають за ваш відпочинок та комфорт, важливо підходити до вибору відповідально й зі знанням деталей.   

Говорячи про ліжка, насамперед важливо визначитися, який тип ліжка вам потрібен. Rickart пропонує всі основні види, як-от ліжка двоспальні, односпальні й півтораспальні. Основна відмінність між ними полягає у розмірі, а саме у ширині спального місця. Так, купуючи двоспальні ліжка, ви отримаєте ширину 160-200 см, односпальні забезпечать вас спальним місцем 80-90 см, а півтораспальні – 120-140 см.

Крім цього, важливо звертати увагу на якість матраца та матеріалів, із яких виготовляється каркас. Компанія Rickart використовує різні типи матеріалів під час виготовлення меблів. Детальніше про них ви можете дізнатися на офіційному сайті. Виробник надає можливість обміну та повернення, а також гарантію на всю свою продукцію на 18 місяців. 

Ще одним важливим фактором під час вибору меблів є ціна. Звісно, важливо визначити бюджет на початку, але не завжди є можливість відразу дізнатися вартість ліжка, яке вам сподобалося, адже ціна залежить від низки факторів. Для зручності клієнтів на офіційному сайті компанія надала можливість розрахунку вартості в реальному часі. Для цього достатньо просто вибрати тип ліжка, розмір, матеріал, колір і комплектацію, після цього ви автоматично побачите його ціну. 

ліжко Rickart

Особливості вибору дитячого ліжка

Ліжко в дитячу кімнату, напевно, є більш важливим і складним вибором для батьків, ніж власне місце для сну. Адже воно має бути не тільки комфортним, а ще й повністю безпечним і надійним. Інтернет-магазин Rickart пропонує широкий вибір дитячих ліжок від виробника у різних комплектаціях. На сайті ви знайдете дитячі ліжка з захисними бортиками та з різними формами узголів’я. Крім цього, ви зможете ознайомитися з матеріалами, з яких виготовляються ліжка, щоб упевнитися в їхній надійності та безпечності.

Де купити ліжка від виробника Rickart

Компанія Rickart працює з 2018 року, щороку удосконалюючи якість своєї продукції. Вибрати та замовити м’які меблі можна на офіційному сайті. Доставлення здійснюється у відділення Нової пошти. У межах акції компанія пропонує безкоштовну доставку до 31 грудня 2024 року. Вибирайте м’які меблі від Rickart і поєднуйте стиль та затишок у вашій спальні вже сьогодні.

Читайте також