Головна Релакс Rehau — популярні інженерні рішення на ринку України від офіційного представника ФЕКО

Rehau — популярні інженерні рішення на ринку України від офіційного представника ФЕКО

mamabook
87 Переглядів
котедж

котедж

Rehau — один із найвідоміших та успішніших світових виробників, орієнтований на довгострокову співпрацю зі своїми клієнтами. Компанія була заснована в 1948 році в німецькому місті Рехау, свою діяльність вона відразу почала вести в кількох напрямках, що дозволило досягти високих результатів. В наш час компанія розвинулася в багатофункціональний холдинг, представництва якого знаходяться в 53 країнах світу. У своїй роботі бренд Rehau завжди орієнтувалася на високий стандарт якості, що допомагає створювати надійну, довговічну та інноваційну продукцію, якою зараз користуються споживачі по всьому світу.

Rehau

Різноманітні сфери діяльності німецького бренда Rehau

Напрямки діяльності компанії Рехау різноманітні, вони охоплюють широкий спектр життєдіяльності людей. Бренд займається розробкою та виробництвом продукції для будівельної галузі, промисловості, автомобілебудуванні, меблевої індустрії та інших сфер. Важливим напрямком являються комплексні рішення для внутрішніх та зовнішніх інженерних комунікацій, світлопрозорих конструкцій, енергозберігаючих систем.

Компанія Rehau розробляє та виробляє продукцію в таких основних сферах:

  • Автомобілебудування: системи розводки для радіаторів;
  • Меблева індустрія: металопластикові вікна та двері, жалюзі, терасні та цокольні системи, покриття басейнів тощо;
  • Будівництво: системи опалення, охолодження, водопостачання, газопостачання, каналізації, локального теплопостачання, шумопоглинання та інше.

Окрім цього компанія Rehau вирішує актуальні задачі енергетичної ефективності, раціонального використовування та відновлювання джерел енергії.

Rehau

Будуйте якісно з системними інженерними рішеннями від Rehau

Торгова марка Рехау у своїй роботі використовує комплексний підхід та системні рішення.

Популярністю користуються такі інженерні системи бренду:

  • Rehau Rautitan. Система водопостачання, яка складається з труб із зшитого поліетилену та полімерних фітингів. З’єднання виконується за допомогою фітингів та гільз, а ущільнювачем виступає сама труба, що дозволяє не використовувати кільця ущільнювачів та інші елементи, які швидко зношуються.
  • Тепла підлога Rautherm S. Система обігріву для систем опалення автономного та централізованого типу з температурою теплоносія до +90˚C. Відрізняється високими експлуатаційними параметрами, простотою монтажу та довготривалим терміном служби. Її основний елемент — унікальна труба зі зшитого поліетилену.
  • Безшумна каналізація RAUPIANO PLUS. Складається з труб, відводів, трійників, манжет різного діаметра та інших видів фітингів. Робота характеризується безшумністю, що обумовлено багатошаровою структурою всіх полімерних деталей, які на поворотах мають додаткове посилення. Також зниженню шуму сприяють спеціальні хомути, за допомогою яких каналізаційні труби фіксуються на стінах.
  • Колектори опалення серії HKV та HKV-D. Дані елементи забезпечують оптимальну подачу теплоносія безпосередню в приміщення чи до конкретного опалювального обладнання. Допомагають оптимізувати та полегшити монтаж трубопроводів традиційної радіаторної системи опалення та системи тепла підлога.

Широкий асортимент оригінальної продукції бренду Rehau для інженерних систем пропонує інтернет-магазин ФЕКО. В наявності комплектуючі для систем водопостачання, опалення, газопостачання та каналізації, а також механічні, гідравлічні та електрогідравлічні монтажні інструменти. Весь товар має сертифікати якості, що підтверджує його оригінальність.

Читайте також