Головна Релакс 5 порад, як обрати якісний еко-блокнот на подарунок

5 порад, як обрати якісний еко-блокнот на подарунок

mamabook
201 Переглядів
блокнот

блокнотВажко знайти більш універсальний та практичний варіант презенту, ніж блокнот. Це вдале рішення в якості символічного подарунка школярам, співробітникам на роботі, родичам. Брендовані блокноти доречно вручати корпоративним клієнтам як компліменти за великі замовлення чи присвятити презент до важливих дат: ювілей компанії, Новий рік чи Різдво.

Аби поліграфія не виглядала банально та просто, варто надати перевагу креативним форматам. Компанія Euro-brand спеціалізується на виготовленні сувенірної продукції різних видів та форматів. Зокрема в розділі
https://euro-brand.com.ua/eko-produktsiya/ представлені eco-friendly товари. Це подарунки з акцентом на безпечності та чистоті матеріалів. Це категорія екологічної чистої продукції, яка швидко розкладається в природі, не є джерелом токсинів чи алергенів. Серед універсальних та популярних еко-подарунків варто виділити таку оригінальну та практичну категорію, як блокноти з дерев’яними обкладинками. Це вдала альтернатива класичній подарунковій поліграфії.

Що слід враховувати, замовляючи еко-блокноти на подарунок? 5 важливих рекомендацій при виборі.

Вдалий формат

Параметри виробу в багатьох моментах залежать від його призначення. Якщо подарунок буде використовуватися для нотаток, шкільних записів, ведення компактної кулінарної книжечки, то найбільше зручний стандартний формат блокноту А6. Компанія Euro-brand пропонує наближені до цього розміру блокнотів – у готовому вигляді вони матимуть параметри 105х148 мм. Проте для офісних працівників краще підходять еко-блокноти більших розмірів. Приміром, можна замовити варіант 137х215 мм.

Якість видання

Присутність дерев’яної обкладинки та відсутність датованих сторінок дозволяє використовувати блокнот не один рік. Так довго здатна прослужити виключно якісна продукція.

Переваги дерев’яних блокнотів від компанії Euro-brand:

  • обкладинка із екологічних матеріалів (корок, бамбук);
  • блокнот може бути додатково оснащений еко-ручкою;
  • великий вибір форматів та дизайнів еко-блокнотів;
  • сторінки виготовлені з паперу після вторинної переробки.

Можливість брендування

Сувенірна продукція, незважаючи на свою користь та естетичну привабливість, відіграє головну роль – популяризація бренду. Важливо, аби виріб можна було виготовити зі своїм логотипом чи слоганом на обкладинці. Компанія Euro-brand друкує під замовлення блокноти в корпоративному стилі. На обкладинку можна нанести фірмову айдентику, контакти компанії.

Брендована поліграфія має безліч переваг. Це постійне просування бренду на ринку, робота із його запам’ятовуванням. Блокнот із логотипом викликає довіру, формує лояльне ставлення клієнтів до компанії. Такі блокноти можна використовувати не лише як подарунки. Це важлива робоча поліграфія для менеджерів компанії, які постійно комунікують із клієнтами.

офіс

Вигідні умови співпраці

Сувенірна продукція традиційно виготовляється великими тиражами. І чим більша кількість екземплярів, тим дешевше вартість одного блокноту. Euro-brand пропонує вигідні умови для індивідуальних замовлень: гуртові ціни можливі при виготовленні всього від 20 штук. Замовити таку оригніальну поліграфію можуть не лише компанії, але й навчальні заклади. Блокноти в єдиному дизайні можна замовити на подарунок родичам, друзям, колегам як тематичні сувеніри до різних свят.

Комплексе рішення

Якщо вам потрібно підготувати більш значимі та цінні корпоративні подарунки, то блокноти доречно дарувати в наборах. Додайте до них іншу еко-продукцію, яку виготовляє компанія Euro-brand. Блокноти з бамбуку чи корковими обкладинками гармонійно будуть виглядати в парі з брендованими сумками-шоперами, дерев’яними брелками, еко-кружками та еко-ручками.

Читайте також