Головна Здоров'я 5 причин споживати фермерські продукти

5 причин споживати фермерські продукти

mamabook
79 Переглядів
овсяноблин

овсяноблин

Серед українських споживачів вже декілька років спостерігається тенденція до вибору на користь здорового харчування. Покупці вчяться не лише читати етикетки та розрізняти шкідливі речовини в складі товарів, але й цікавляться про походження продуктів. Дедалі важливіше значення мають якість сировини, місце вирощування, види кормів для худоби й птахів, можливість вільного випасання. Наші, рідні, локальні овочі та фрукти нарешті витісняють екзотичні імпортні товари. На сайті vasylkivske-rancho.ua представлено великий вибір фермерської продукції. Переконайтеся, що органічні товари можуть бути якісними та доступними в ціні.

Чому варто споживати саме продукцію від українських фермерів?

Генетична пам’ять

Науково доведено, що травна система людини ідеально засвоює продукти лише того регіону, в якому вона виросла. Це так звана генетична пам’ять кишечнику. Ви можете багато разів чути про користь японських суші чи середземноморської дієти. Проте ці страви максимально корисні лише для японців чи людей з Греції, Італії. А нам краще споживати не водорості та пасту з твердих сортів пшениці, а бринзу й кабачки. Локальне, тобто вирощене у регіоні зростання, має найбільшу цінність для здоров’я.

Відсутність токсинів

Фермерські продукти не вирощують у промислових масштабів. Тому й немає необхідності застосовувати пестициди, нітрати. Овочі й фрукти чудово зростають в умовах природного місцевого клімату, а худоба – за можливості вільного випасання та контакту із сонячними променями.

Чим корисні органічні продукти:

  • не містять у своєму складі токсинів;
  • легко засвоюються травної системою;
  • підходять усім без винятку – від малюків до людей похилого віку;
  • не знижують імунітет людини.

редька

Доступність

Звісно, органічні продукти на 15-20% коштують дорожче, ніж аналогічна продукція в супермаркеті. Та це лише ілюзорна економія. Споживаючи продукти з пестицидами, антибіотиками, гормонами, покупці дуже швидко підривають власне здоров’я. А ціни на ліки, лабораторні дослідження та лікарські консультації неймовірно високі. Тож доцільніше постійно споживати безпечні й корисні продукти, але заощадити гроші на аптеках.

Велике різноманіття

Фермерське господарство дає можливість сформувати повноцінний збалансований раціон для всієї родини. Адже це великий вибір органічних овочів та фруктів, ягід і зелені. Також можна замовити молочну продукцію, солодощі, приправи тощо.

молоко

Зручно та швидко

VASYLKIVSKE RANCHO пропонує своїм клієнтам обрати зручні для них способи доставки органічної продукції. Для мешканців Києва організована кур’єрська адресна доставка. За бажанням, можна зробити самовивіз чи отримати товари через відділення «Нової пошти».

Читайте також