Головна Релакс 5 причин обрати книжки для саморозвитку та мотивації

5 причин обрати книжки для саморозвитку та мотивації

mamabook
92 Переглядів
нейробіка

нейробіка

Вік живи – вік учись. Незалежно від віку, варто щодня намагатися дізнаватися щось нове. Життя повноцінне та цікаве лише для тих, хто шукає істину та постійно підживлює власний розум новими знаннями. Розвиватися можна і в 20, і в 60 років. Сьогодні безліч можливостей, аби опанувати нові вміння та спробувати себе в незвичних для себе видах діяльності. А розвиватися можна в різних напрямках: загартовувати тіло, дбати про ментальне та психічне здоров’я, займатися цікавими видами творчості. У розділі https://bookking.com.ua/samorozvytok-motyvatsiia/ ви можете підібрати для себе якісну сучасну літературу, яке допоможе знайти власні шляхи самореалізації.

Кому будуть корисними книжки такої тематики?

Люди, що втратили роботу

Незалежно від віку, люди важко сприймають втрату працездатності. Особливо, якщо це місце роботи було незмінним протягом багатьох років. Як знайти себе і чим займатися далі? Саме мотиваційні книжки дозволяють повірити в себе. І, можливо, вперше в житті наважитися на абсолютно революційний для себе вчинок – розпочати свою професійну діяльність з нової сторінки.

межа

Депресія та хронічний стрес

Тривожність, фобії, пригнічений стан – норма сучасного життя. На жаль, багатьом людям не вистачає віри у власні сили, а ритми життя часто заганяє їх у затяжні депресії. Знайти підтримку можна в літературі. Проте не художній, а фаховій. Обирайте експертні видання – видатних психологів і психіатрів, коучів, авторів продвинутих тренінгів для саморозвитку.

Для духовних практик

У мешканців великих міст інтуїтивно є розуміння, що потрібно більше зайнятися питаннями духовними, а не матеріальними. Проте немає знань і досвіду, звідки це можна розпочати. Яку практику обрати й що вона дасть у результаті.

йога

Ментальне здоров’я

Ми часто забуваємо про власну психіку, сприйнятті та позиціонування себе в сучасному світі. Подбати про емоційну рівновагу також допоможе спеціалізована література.

Що можна почитати:

  • «Піклування про душу: як сповнити глибиною і сенсом щоденне життя»;
  • “Емоційний інтелект»;
  • «Тепер! Лови мить – це твоє все»;
  • «Соціальний інтелект. Нова наука про людське»;
  • «Велика книга 30-денних викликів».

весна

Для заробітку

Великі здобутки починаються з маленьких кроків – зі змін у собі. Більшість успішних людей цього світу прийшли до фінансових досягнень, оскільки не побоялися змінити стереотипне мислення. Якщо ви хочете стати багатим і успішним, то розпочати слід із власного мислення. Почитайте, приміром, книжки «Думай і багатій» чи «»Поведінкова економіка». І ви здивуєтеся, наскільки соціальні шаблони заважають нам розвиватися з самого дитинства.

Читайте також