Головна Релакс 9 переваг керамограніту в інтер’єрі

9 переваг керамограніту в інтер’єрі

mamabook
115 Переглядів
мебель в ванную

мебель в ванную

Керамограніт – один із найпопулярніших видів оздоблювальних матеріалів. Це вдосконалений аналог керамічної плитки (кахлю). Але переваг у керамограніту значно більше, оскільки він виготовляється за новітніми технологіями та з високоякісної сировини із додаванням таких компонентів, які покращують структуру виробу, підвищують міцність, морозостійкість, естетичну привабливість. Величезний вибір якісного керамограніту представлено на сайті https://keramida.com.ua/keramicheskaya-plitka/keramogranit. Дізнайтеся, чому варто обрати цей матеріал і де його доцільно використовувати.

Які плюси в керамограніту:

  • Підвищена міцність. Такій підолозі не страшне падіння важких предметів, посуду. На ньому практично не залишається дефектів.
  • Естетична привабливість. Різноманіття дизайнів дозволяє обрати керамограніт монохромної чи з візерунками – під стилістику будь-якого інтер’єру.
  • Точність геометрії. Плитку з керамограніту дуже легко й швидко викладати.
  • Вологостійкість. Відмінний вид матеріалу для кухні чи ванної кімнати, на цокольному поверсі у приватному будинку, де завжди підвищена вологість.
  • Універсальність. Окрім того, що керамограніт можна викладати в різних приміщеннях, він ще й чудово узгоджується із системою «тепла підлога».
  • Екологічність. Це важливий момент для вибору оздоблювального матеріалу. Керамограніт виготовляється із натуральної, нетоксичної сировини. По такій поверхні безпечно ходити босоніж.
  • Стійкість до температурних перепадів. А це чудовий показник, який дозволить використовувати керамограніт на неотеплювальному балконі, терасі.
  • Довговічність. Мінімальний термін служби підлоги з керамограніту – 25 років.
  • Невибагливість. Доглядати за керамогранітом дуже легко – немає потреби для особливої чистки. Плями легко змиваються з його поверхні.

ванна

Який вид обрати

Сьогодні на ринку представлений керамограніт у найрізноманітніших варіантах: матовий, глянцевий, структурований, глазурований. Для вологих приміщень найкраще обирати плитку з рельєфною поверхнею, оскільки вона менш слизька. Для стін у вологих та сухих приміщеннях підійде будь-який тип керамограніту – навіть полірований.

Завдяки хімічній інертності керамогранітна плитка здатна без наслідків для себе витримувати дію кислот і лугів. Ця поверхня не поглинає забруднення. Вона абсолютно водостійка, оскільки в структурі матеріалу відсутні пори.

Читайте також