Головна Релакс Найпопулярніші вакансії для жінок за кордоном

Найпопулярніші вакансії для жінок за кордоном

mamabook
59 Переглядів
флорист

лікар

У невеликих містах та селах України високий рівень безробіття. Тож чимало сімей освоїли для себе можливість заробітку за кордоном. Найчастіше українці їдуть на заробітки до Польщі, адже вона територіально близько, а оплата праці достойна. Аби уникнути будь-яких непорозумінь та ексцесів в іншій країні, оформлювати своє перебування та роботу слід офіційно. Це гарантія вашої безпеки та права на отримання платні. На сайті Jobian.com представлена велика кількість вакансій. Це легальна робота за кордоном для жінок. Які види роботи мають найбільший попит?

Тривалість працевлаштування

Це важливий момент, із яким потрібно визначитися відразу. Який тип роботи вам найбільше підходить, скільки часу ви готові перебувати за кордоном із метою заробітку?

Тип роботи:

  • Постійний. Це робота в компаніях і на підприємствах. Необхідні знання мови, кваліфікація, диплом про освіту певної спеціалізації. Хоч вимоги й високі, але й оплата праці відповідна.
  • Сезонний. Підходить для молодих жінок і дівчат із гарним здоров’ям. Адже потрібна чудова фізична форма, витривалість, аби сезонно працювати на теплицях, зборі урожаю в садах.

флорист

ТОП-5 вакансій для жінок

Догляд за людьми. Такий тип роботи може бути двох варіантів. Перший – піклування й обслуговування людей похилого віку, хворих, які постійно перебувають вдома. Важливо мати базові медичні знання чи досвід догляду за пацієнтами. Другий тип – це більше побутова робота: прибиральниця, гувернантка, няня для дитини. Чудово підходять такі вакансії для медсестер, педагогів.

Сільськогосподарські роботи. Збір урожаю, польові роботи, догляд за худобою. Тобто всі напрямки роботи, пов’язані з садівництвом, фермерством. Зазвичай така робота сезонного типу. Тому її найчастіше обирають молоді дівчата-студентки, що дозволяє поєднувати роботу з навчанням.

Б’юті-індустрія. За кордоном великий попит на майстрів манікюру, перукарів, косметологів, візажистів. Оплата праці дуже висока. Зазвичай вираховується погодинно, що дуже зручно для формування графіку роботи.

Розважальна сфера. Це анімація та адміністратори в ресторанах, ТРЦ, готелях, туристичних базах. За кордон часто їдуть працювати художні гімнастки, акробатки, танцівниці, співачки.

Шиття. Великий попит на швачок для різних текстильних підприємств. Цінуються працівниці із великим досвідом роботи, тож такий профіль підходить не лише молодим жінкам.

Читайте також