Головна Релакс Легендарні балетки знову в моді: секрети вибору та поєднання з одягом

Легендарні балетки знову в моді: секрети вибору та поєднання з одягом

mamabook
262 Переглядів
Эспадрильи

Эспадрильи

За короткий час українські жінки втомилися від славнозвісних лабутенів та хитромудрих гладіаторів, епатажних босоніжок з наборним каблуком тощо. Саме тому легкі, елегантні та зручні балетки знову повертаються у модні каталоги та на прилавки магазинів. Якщо вам подобаються жіночі балетки купити від виробника їх можна як у відомих бутиках, так і в інтернет-магазинах. Останній варіант приваблює можливістю зекономити час та власні сили, а також – залучити до натхненного процесу вибору родичів та подружок.

Для кого підійдуть балетки?

Відомий український бренд Касандра пропонує розкішний вибір взуття, серед якого кожна пані підбере собі ідеальну пару. Балетки сьогодні надзвичайно затребувані серед жінок різного соціального статусу та зовнішності. Проте стилісти наголошують на деяких обмеженнях. Таке взуття візуально робить ноги дещо коротшими, тому не рекомендується жінкам з надмірною вагою. А от дівчатам невеликого зросту такі моделі дуже вдало підходять, хоча в інтернеті можна зустріти протилежну думку. Балетки вважаються одним з найбільш демократичних видів взуття,тому обмежень для його придбання обмаль. Вони підходять жінкам різного віку та прихильницям різноманітних стилів – від спортивного та кежуал до романтичного та ділового.

балетки

З чим краще носити?

Це зручне та лаконічне взуття створю гармонійний тандем майже з усіма видами одягу. Серед актуальних:

  • Штани та шорти. Найбільш просте та практичне рішення. Підійдуть як звичайні джинси, так і брюки класичного крою. Серед фаворитів українок – скінні, дудочки, легінси, денім і капрі. В літню спеку краще зупинитися на акуратних шортиках або ж капрі, пікантно виглядають шорти-комбінезон. А от легінси доречно носити молодим дівчатам з бездоганними формами.

  • Спідниця та сарафан. Для невисоких панянок рекомендується вибрати коротку спідничку або сарафан вільного крою. Високим жінкам підходять моделі міді та максі, а леді середнього росту вільні у виборі – їм дозволено практично все.

  • Сукні різних фасонів. Прямі, розкльошені, приталені, короткі та довгі – вибирайте на свій смак! Балетки поєднуються з сукнями всіх типів, крім весільних та вечірніх. Матеріал вбрання може бути будь-яким: джинс, льон, шовк, синтетика тощо. Не є виключенням і спортивні сукні.

За своїм кольором взуття повинне співпадати з відтінком аксесуарів – сумочкою, прикрасами, шарфом або ременем. Класичне рішення – вибір «низу» модної капсули та балеток одного забарвлення.

Вибираючи взуття та одяг, не забувайте про основний аксесуар! Це – гарний настрій та приязний вираз обличчя. Адже навіть найстильніші балетки є тільки частиною бездоганного луку, головне в якому – ваша індивідуальність.

Читайте також