Головна Релакс Про що говорять ваші сни? Який сонник вибрати для тлумачення?

Про що говорять ваші сни? Який сонник вибрати для тлумачення?

mamabook
434 Переглядів
сон

сонНаші сни можуть бути відображенням реальності, минулих подій або ж знаком на майбутнє. Тлумачення одного і того ж явища для чоловіка або жінки може відрізнятися. Значення також має день тижня, в який ви побачили той чи інший сон. У будь-якому разі не слід занадто засмучуватись. Якщо сон пророкує вам щось жахливе, це може виявитися зовсім не так зрозуміле вами. У світі повно збігів і багато що залежить від самих нас. Слідкуйте за своєю безпекою і цілком може виявитися, що сон був лише вашою фантазією. Так дійсно часто буває.

Сонник допомагає краще зрозуміти і проаналізувати сон. Нерідко картина уві сні попереджає сновидіння про важливі моменти, наштовхує на прийняття вірного рішення або вибору, допомагає відповісти на важливі питання і навіть запобігти чомусь поганому.

Сон

Відкриваємо сонник …

На сайті https://sonnik.wiki/ ви знайдете сонник, який дуже простий у використанні. Вам потрібно згадати свій сон з усіма деталями і відшукати пояснення в тлумачі. Радимо вранці прокрутити в пам’яті всю послідовність подій сну, щоб його запам’ятати, адже сни можуть дуже швидко забуватися. Хтось навіть вважає за краще записати сюжет в блокнот або на диктофон. Іноді так з’являються нові художні твори. Одній дівчині – письменниці приснився фантастичний сон, і вона випустила захоплюючу розповідь вселяє тиражем.

Основні види сонників

На безкоштовному сайті ви зможете знайти пояснення багатьох явищ снів. Тут представлені статті і збірники від іменитих психологів і психоаналітиків. Що означає той або інший сон підкажуть сонник від:

  • Густава Міллера – автора найбільшого збірки.
  • Євгенія Цвєткова, який випустив унікальний збірник сновидінь, який носить назву «Щасливі сни».
  • Зигмунда Фрейда – засновника психоаналізу, який присвятив багато праць вільним асоціаціям і тлумаченням сновидінь, їх зв’язку з реальністю.
  • Болгарської провидиці Ванги, до якої за порадою зверталися люди з усього світу.
  • Народні тлумачення, серед яких як стародавні, так і сучасні трактати.
  • Тематичні сонники, де ви знайдете сновидіння за різними особливостями і ознаками.
  • Збірник снів Велеса, написаний на основі праць іменитих психоаналітиків.

човен

Часто буває, що протягом дня людина втрачає щось важливе і потім бачить це уві сні під шрифтом головоломки або знака. Значення снів важливо для людини, для її кращого усвідомлення реальності, уві сні ми бачимо в новому світлі власні емоції почуття, близьких людей і їхнє ставлення до нас.

Онлайн сонник стане вашим вірним другом в тлумаченні самих незвичайних снів.

Читайте також