Головна Релакс 3 причини замовити заправку картриджів у Києві

3 причини замовити заправку картриджів у Києві

mamabook
139 Переглядів
принтер

принтер

Принтер залишається базовою оргтехнікою. Активне використання техніки для друку відбувається не лише в офісах, але й в домашніх умовах. Особливо, коли в сім’ї є школярі чи студенти. Принтери потребують регулярно догляду й обслуговування. Здавалося б, достатньо лише регулярно міняти тонери, купуючи щоразу нові. Проте ви здивуєтеся, скільки нюансів виникає ще в момент самого вибору нового картриджу. Нерідко виявляється, що ви витратили гроші й придбали тонер не того типу чи не для вашої моделі принтера. Отже, практичним та економним рішенням є зовсім не вибір нового картриджу, а його заправка. Виконати цю послугу швидко й на вигідних умовах ви можете на https://r-zapravka.com.ua/uk/заправка-картриджів/. Ми ж підкажемо, чому дійсно доцільно користуватися старими картриджами та щоразу лише заправляти їх.

Причина 1. Неконтрольованість цін

Вартість техніки й комплектуючих до них пропорційно й стрімко зростають. Щоразу, як у вас буде виникати необхідність придбати новий тонер, ви будете здивовані, наскільки за 3-4 місяці встигла зрости його вартість. Чого не відбувається при заправці старих картриджів. Ця послуга може зрости мінімально, тож не б’є бо вашому сімейному бюджету. І це дуже зручно для офісних працівників, які чітко закладають подібні витрати на техніку заздалегідь – у квартальний чи навіть річний бюджет.

робота

Причина 2. Якість друку

Існує думка, що лише новий тонер може гарантувати якісний фірмовий друк від виробника принтера. Проте ця думка нав’язана маркетологами, аби лише спонукати купувати нові комплектуючі. Які, звичайно, коштують дорого. Аби ваш старий картридж продовжував працювати, як новий, виконати процедуру заправлення повинен фахівець. Тож єдина умова – не займайтеся цим самостійно вдома, а скористайтеся послугами спеціальних сервісів.

Причина 3. Економія часу

Нерідко, аби придбати новий сертифікований тонер, вам доводиться їхати у віддалений фірмовий магазин. На це потрібен час. А ще доведеться з’ясовувати, чи точно потрібний вам картридж є в наявності. Часто вам пропонують тривале очікування, доки товар знову з’явиться в магазині. Подібних проблем у вас ніколи не виникне при заправленні старого картриджа.

Читайте також