Головна Релакс 6 причин оселитися у Львові в готелі «Швейцарський»

6 причин оселитися у Львові в готелі «Швейцарський»

mamabook
59 Переглядів
готель

львівМісто левів – чудове місце для відпочинку. Нерідко до Львова приїжджають і з робочими чи бізнес-візитами. Якщо ви шукаєте комфортне місце поселення у самому центрі міста, то радимо обрати Swiss Hotel. Це відомий у Львові чотирьохзірковий готель європейського рівня. І коли виникає необхідність поселити гостей з-за кордону, то «Швейцарський» повністю відповідає їхньому уявленню про затишок і високий рівень обслуговування. Дізнатися більше про готель ви можете на Swiss-hotel.lviv.ua. Ми ж назвемо його основні переваги.

Вдале розташування

Усе найцікавіше завжди відбувається у центрі Львова. Це історична частина міста, тож гостям завжди цікаво оселитися в готелі поближче до території, де вирує життя. Також не буде жодних проблем із транспортом, адже сюди найшвидше можна викликати таксі в будь-яку частину доби.

Вишукана класика

Саме так можна охарактеризувати інтер’єр Swiss Hotel та стилістику оформлення кожного з номерів. Нічого зайвого – лише вишуканість, елегантність, класичні декор-елементи та розкішний текстиль.

готель

Великий вибір номерів

У готелі представлено 35 номерів. Цікаво, що інтер’єр кожного з них індивідуальний і не повторюється. У залежності від кількості гостей та можливостей можна обрати від стандартних номерів до розкішного королівського люксу.

Висока оцінка на Booking

Booking.com – це міжнародний сервіс чесного оцінювання готельно-туристичних закладів. Рейтинг формується на основі відгуків клієнтів, які дійсно мешкали в різних готелях. З 10 можливих балів Swiss Hotel має дуже високу оцінку – 9.3.

тереса

Відомий ресторан

Готель «Швейцарський» також славиться своєю відмінною кухнею. При ньому діє ресторан «Валентино». Його полюбляють не лише гості готелю, але й львів’яни, туристи з інших міст. Меню «Валентино» сформовано в найкращих традиціях італійської вишуканої кухні. Це чудове різноманіття смачних страв, що готують лише зі свіжих якісних продуктів. Ресторан доповнений оглядовою терасою, тож це лише підсилює відчуття комфорту й затишку для гостей готелю.

Бездоганний сервіс

Привітне обслуговування, ідеальний стан номерів, можливість замовити безліч додаткових послуг – в готелі «Швейцарський» подбали, аби його мешканці почувалися як удома.

Читайте також