Головна Школярі 10 готових творів про осінь для учнів 3-4 класу

10 готових творів про осінь для учнів 3-4 класу

mamabook
10153 Переглядів
їжак

їжак

Згідно вимог, твір учня 3 або 4 класу повинен бути на 5-7 речень.

Наш сайт Mamabook підготував 10 готових творів про природу восени, «Моя улюблена пора року», опис осені тощо.


Природа восени

Восени дерева одягаються в розкішні шати. На них з’являються жовті, червоні, помаранчеві листочки. Звірі готують запаси на зиму. А пташки відлітають у теплі краї. Восени довкола дуже гарно. Це сезон щедрого урожаю.

Калина восени

Восени калина схожа на гарну дівчину. Вона скидає своє листя. На калині червоні кетяги. Вони немов намисто дівчини. Такою гарною калинонька простоїть до перших морозів.

Прощання з птахами

Сьогодні ми з друзями бачили птахів. Вони кружляли у небі зграями. Потім полетіли від нас далеко. Птахи перезимують у теплих краях. Ми помахали їм рукою. Чекаємо на вас навесні!

Щедра осінь

Осінь – щедра пора. Восени ми збираємо урожай. На полях видніються помаранчеві гарбузи. Комбайни везуть картоплю та капусту. У садку ми смакуємо червоними яблуками, грушками. Усі готують щедрі запаси на зиму.

Різнокольорове листя

Восени я полюбляю збирати листя. Його багато довкола. Листя лежить ніби гарний килим. Я беру червоні та жовті листочки. З них можна сплести віночок. А ще зробити гарні аплікації.

 

По гриби

Восени я завжди ходжу по гриби з дідусем та бабусею. Під деревами знаходимо білі гриби. Серед листя та моху я завжди шукаю руді лисички. А ще мені дуже подобаються мухомори. Вони такі гарні та яскраві! Проте ми їх залишаємо в лісі. Ці отруйні гриби не можна брати додому.

Осінні канікули

Я із нетерпінням чекає на канікули. Ми з родиною будемо їздити по гриби. Також влаштуємо осінній пікнік. Дуже полюбляю бабине літо. У ці надворі тепло. Можна гуляти та не застудитися.

Звірі восени

Восени усі тваринки готуються до зими. Їжачки та ведмеді шукають затишне місце. Там вони будуть спати до весни. Білочки готують собі запаси. Вони ховають жолуді, гриби. Синички, сойки та інші птахи також запасливі. Їм потрібно назбирати побільше насіння та горішків.

Білочка восени

Взимку білочка не буде спати. Восени їй потрібно приготувати багато запасів. Вона збирає жолуді, горішки, гриби. Потім ховає їх в дупло, під пеньками та мохом. З настанням холодів білочка змінить колір хутра. Її шубка вже не буде рудою.

Осінній дощ

Осінь – сумна пора. Дуже часто йде дощ. Надворі стає холодно. Я сиджу вдома та спостерігаю за природою з вікна. Дощ сильно гойдає дерева. Він зриває з них останній листочки. А після дощу можна бігати в чоботях по калюжах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які тварини змінюють колір на зиму – фото та опис

плашка

Читайте також