Головна Малюки Характер дітей, народжених у 2016 році Мавпи

Характер дітей, народжених у 2016 році Мавпи

mamabook
174 Переглядів

Правила безопасности для детей на Новый годМаленькі мавпочки – мудрі не по рокам, допитливі, комунікабельні, трішки неорганізовані,  а також любителі моди та стильного, комфортного життя. Зазвичай дуже творчі та ідейні люди у майбутньому. Дізнайтесь, які риси характеру ще притаманні малюкам, народженим в рік Мавпи-2016.

  1. Вони будуть людьми з багатою емоційною сферою. Це темпераментні і пристрасні, запальні і агресивні, але в той же час відхідливі люди, не завжди постійні у своїх пристрастях. Також їм будуть притаманні гарне почуття гумору, чарівність, винахідливість і розвинена фантазія.
  2. Їх відмінними якостями стануть оптимізм і висока життєздатність, що дозволяє виплутуватися з найскладніших ситуацій. Діти, які народяться в 2016 році, будуть щедро наділені життєвою хитрістю і деякою часткою лукавства. Люди, народжені в рік вогняної мавпи, не рідко бувають корисливі у своїх вчинках, можуть ховати свою думку за показною привітністю, але насправді часто потай зневажають інших і вважають себе краще і розумніше їх.
  3. Діти, народжені в 2016 р, будуть безсумнівно здібними та талановитими в різних сферах життя. Вони будуть володіти чудовою пам’яттю, увагою до дрібниць і кмітливістю. Проте їх може підвести непостійність, коли їх інтерес до мети гасне. Також Вогняні Мавпи легко сугестивні. Їх цілком може хто-небудь легко відвернути, збити, переконати. Але якщо ця пристрасна натура з усією своєю силою побажає чого-небудь домогтися, то дивно легко подолає всі перешкоди на шляху до мети. І нічий вплив її не зупинить.
  4. Характеристика дітей, що народилися в 2016 році Мавпи, буде неповною без розповіді про їх вплив на інших людей у суспільстві. Вони стануть людьми, які зможуть подобатися іншим, викликати у них довіру і, з іншого боку, будуть чітко відчувати настрій і мотиви вчинків оточуючих, вміти знаходити їх слабкі сторони і непомітно використовувати це в своїх інтересах.

кубики, товар, товариНа фото: Якісні текстильні кубики (Інтернет-магазин Tovarik.com.ua)

Читайте також