Головна Дошкільнята Що подарувати на Новий рік дітям в садочку і вихователям

Що подарувати на Новий рік дітям в садочку і вихователям

mamabook
793 Переглядів

Детские загадки про Новый годНовий рік – найважливіше свято в дитсадку. До нього прийнято готуватисб заздалегідь. Ще восени дітки вчать вірші, танці, новорічний сценарій. Вони – в очікуванні дива. А це диво їм повинні влаштувати батьки, а саме – батьківський комітет.

Інтернет-магазин Tovarik.com.ua дає підказки, які подарунки на Новий рік варто купувати для дітей і як не обділити увагою вихователів.

Підготовка до Нового року в садочку

Батьківські комітети традиційно готуються до новорічних ранків заздалегідь, ще восени. Бо підготовка до новорічного свята – тривалий і важливий процес. Доки дітки не оин місяць заготовлюють вітальні листівки власної роботи, вирізають сніжинки та вчать пісні-танці, батьки готують їм мішок подарунків. І тут варто дотримуватись кількох правил:

  • Не відкладайте купівлю подарунків на потім, зробіть за задовго до Нового року. По-перше, перед новорічними святами традиційно ростуть ціни. По-друге, батьківські комітети купують відразу чимало подарунків, а не завжди потрібна вам кількість може бути в наявності. І щоб, знову ж таки, не витрачати зайві гроші – варто заздалегідь замовляти подарункові набори, також не доведеться думати про їхню оплату та доставку в останній момент.
  • Не обирайте подарунки, орієнтуючись лише на себе. Ваше завдання – вибрати вдалі подарунки, від яких у захваті будуть усі дітки в групі. Тож повчальні, корисні подарунки варто купувати власним дітям, а от для вибору подарунків в садочок повинен спрацювати «вау-ефект». Тож подумайте, які сьогодні улюблені мультгерої у дітей, які ходові та популярні товари. Також можна піти на хитрощі і заздалегідь попросити у виховательки, аби дітки написали колективного листа Дідові Морозу. Тоді ви будете знати, що найчастіше замовляє малеча.
  • Новорічні подарунки на дитячому святі повинні стати справжнім сюрпризом. Тримайте купівлю подарунків у таємниці, особливо від власної дитини, яка, як маленький шпигун, може усе розповісти дітям в групі.
  • Діти якнайдовше повинні вірити в існування Діда Мороза. Тому подбайте, аби запрошені актори на свято мали цікаву програму, вміли спілкуватись з малюками, а головне – подарунок кожній дитині вручив особисто Дід Мороз!

Що подарувати дітям 3 років на Новий рік

Іграшки – найбажаніші подарунки серед дітей цього віку. Проте представники батьківських комітетів повинні не забувати, що всі іграшки повинні бути безпечними для здоров’я дитини, а також нести хоч якусь користь для розвитку малюка. Тому варто проігнорувати дешеві та небезпечні китайські іграшки, а підійти до вибору подарунків осмисллено. Найкращі подарунки для трьохрічних діток стануть:

Пазли на тему улюблених казок, мультиків, із зображеннями фей та принцес, машинок. Для зовсім маленьких діток потрібно вибирати дерев’яні або м’які спінені пазли, для дітей постарше – картонні. Їм також сподобаються різноманітні об’ємні пазли, з яких збираються цілі 3D-картинки.

– Прості конструктори для хлопчиків та набори для творчості – дівчаткам (це можуть бути набори, в яких потрібно зібрати своїми руками сумочку чи прикрасу).

Канцелярія для творчості. Діткам завжди подобаються яскраві блокноти та альбоми для малювання. Дітям дуже сподобаються ручки-ліхтарики, які святяться під час письма. В нашому магазині ви можете підібрати такі ручки з різними написами для дівчат та хлопців – «Моя ручка», «Ангелочек», «Принцеса» та інші.

Набори наклейок. У віці 3-х років дітки просто фанатіють від наклейок, які вони нерідко збирають та клеять в блокноти.

подарки, подарунки

Подарункові набори для дітей різного віку (Інтернет-магазин Tovarik.com.ua)

Що подарувати дітям 4-6 років на Новий рік

В цьому віці діти активно вивчають світ, а також озвучують свої чіткі побажання щодо подарунків. Хлопчика та дівчатам від 4 до 6 років точно сподобаються:

– Іграшки, які дуже схожі на «дорослі» (набори дитячої косметики, дитяча біжутерія, автомобілі з дизайном, виконаному в реалістичному вигляді)

–  Яскрава канцелярія, яка особливо знадобиться дітям постарше вже в першому класі (стильні пенали, маркери)

– Книжки-іграшки (з об’ємними малюнками, вкладишами, музичним супроводом)

– Настільні ігри, ігрові картки.

– Також діти цього віку полюбляють різноманітні подарунки і дуже люблять, коли їм вручають багато маленьких подарунків різного призначення та тематики. Тому дуже виграшним варіантом будуть недорогі подарункові набори, в яких вже є і канцелярія, і товари для творчості, і настільні іграшки, пазли для діток постарше. До того ж, набори дозволяють догодити всім діткам, вгадати з їхніми побажаннями, а також купити подарункові набори різних видів – для дівчаток та хлопчиків.

– Окрім традиційних подарунків, можна купити і розважальні варіанти. Наприклад, організувати похід всієї групи в цирк, зоопарк, ляльковий театр.

Що подарувати на Новий рік вихователям дитячого садка

Як правило, на всі важливі свята батьки вручають подарунки й вихователям, нянечкам. Щось дороге та значиме варто купувати лише на випускний в дитсадку. А от такі свята, як Новий рік, 8 березня передбачають вибір недорогих символічних подарунків. Оскільки в дитсадку традиційно жіночий колектив, то зовсім нескладно визначитись з корисними для вихователів подарунками. Це можуть бути недорогі набори біжутерії, подарункові косметичні набори, а також солодощі.

УВАГА! Інтернет-магазин Tovarik.com.ua пропонує вигідні умови співпраці для представників батьківських комітетів, які закуповують подарунки для дітей в садочки і школи, вихователів та вчителів. Для вас – окремі вигідні пропозиції, можливість заробляти разом з нами, великі знижки та гарні подарунки особисто вам за кожне замовлення! Аби дізнатись про цю пропозицію більш детально, дзвоніть або пишіть на info@tovarik.com.ua

плаття, товарНа фото: святкове недороге плаття на дівчинку, Інтернет-магазин Tovarik.com.ua

Читайте також