Головна Релакс Фото: ТОП-5 стильних моделей жіночих кросівок

Фото: ТОП-5 стильних моделей жіночих кросівок

mamabook
338 Переглядів
кроссовки

кроссовки

Кросівки – базовий елемент жіночого гардеробу будь-якого віку. Це взуття обирають незалежно від віку, виду діяльності та стилістичних переваг. Адже кросівки можна поєднувати буквально з будь-яким одягом, додавати різних образів та використовувати при будь-якій нагоді. Величезний вибір модних жіночих кросівок представлений на сайті https://fontanobuvi.com.ua/. Ми ж підібрали 5 актуальних моделей взуття, які сподобаються кожній дівчині.

Висока платформа

кросівки

Взуття на високій підошві – це знахідка для низеньких мініатюрних жінок. Проте такі кросівки не обмежуються у виборі й жінок різного зросту чи комплектації. Тим більше, що сьогодні платформа характерна не лише для черевиків чи ботільонів, але й спортивному взуттю.

Платформа значно зручніша, ніж підбори. А ще такі кросівки завжди будуть ефективним та хітовим рішенням для літнього сезону. Платформа може бути ультрависокою – слідкуйте, аби вона не була вузькою, і щоб вам було зручно пересуватися. Підібрати можна й варіант класичних білих кросівок на платформі середньої висоти.

Тотальний білий

кросівкм

Монохромні кросівки білого кольору вже давно стали класикою спортивного взуття. Їх легко поєднувати з одягом різного стилю – від спортивного до кежуал-гардеробу на романтичне побачення. Для офісного варіанту добирайте стримані моделі в класичному виконанні. Вони будуть чудово поєднуватися з костюмами, спідницями й піджаками, пальто й тренчами. Для щоденного образу можна вибрати об’ємні й масивні моделі кросівок на високій підошві.

Глітер та  блискітки

кросівки

Чи можуть кросівки бути гламурними? Нещодавно ці два поняття були несумісні. Проте з кожним роком дизайнери пропонують все більше моделей спортивного одягу, які виконані в найкращих трендах моди. Тому кросівки можуть бути відверто дівочими – яскравими та блискучими. Обирати можна моделі з різними варіантами декор-елементів: напилення, золота чи срібляста фурнітура, аплікації, неонові вставки.

Модні кольори та відтінки

Nike Dunk

У базовому гардеробі завжди повинні бути присутні моделі кросівок, що легко поєднуються з будь-яким одягом чи аксесуарами. Для цього варто обрати білі чи чорні кросівки, моделі бежевого відтінку, сріблясті чи перламутрові. Якщо прагне зробити свій лук більш виразним, то вам підійдуть кросівки з різнокольоровими логотипами, принтованим текстилем.

Комбіновані моделі

ASICS GEL-Kayano 26

Сьогодні в моді кросівки, виконані з поєднання різних видів матеріалів. Це шкіра та замша, текстиль та екошкіра. Великою популярністю користуються й синтетичні матеріали. Наприклад, дуже оригінально виглядають кросівки з тканиною-сіткою та прозорою п’яткою з пластику чи силікону.

Читайте також