Головна Дошкільнята 6 причин обрати львівський дитсадок «Веселі та Розумні»

6 причин обрати львівський дитсадок «Веселі та Розумні»

mamabook
157 Переглядів
щкола

щколаМайбутній успіх, здатність до самоосвіти та дисципліни формується не в школі, як вважає більшість батьків. Базові навички закладаються в дитини в дошкільному періоді. Тому грамотний вибір дитячого садка визначає подальшу долю дитини та напряму впливає на далеке майбутнє. Ігнорувати рівень підготовки у дитсадку не варто. І чим ретельніші батьки будуть у своєму підборі дошкільного закладу, тим краще цей період вплине на інтелектуальний та фізичний розвиток донечки чи сина. Мешканцям Львова наш сайт рекомендує обрати двомовний дитячий садок «Веселі та Розумні». І ми назвемо, як мінімум, 6 переваг цього закладу.

Викладання двома мовами

Англійська мова – це відчинені двері в сучасну освіту та кар’єру міжнародного рівня. І чим раніше дитина почне освоювати іноземну мову, тим вищий буде її рівень спілкування. «Веселі та Розумні» – двомовний садочок. З раннього віку дитина починає освоювати відразу найскладніший рівень англійської – розмовний.

Приватний заклад

На жаль, рівень державних дошкільних закладів не задовільняє сучасні вимоги. Лише приватний заклад може зібрати найкращих фахівців, подбати про необхідну техніку та обладнання, розробити спеціалізоване корисне меню тощо. Приватний заклад дає багато привілеїв. У першу чергу, це сучасні та продвинуті методики виховання.

Мережа закладів

Нерідко батьки обирають чудовий дошкільний заклад, проте відмовляються водити туди малюка через незручне розташування. Садочок «Веселі та Розумні» має декілька філій у Львові, тож ви зможете обрати оптимальний для себе варіант.

Діти

Малюки від 2 років

Садочок набирає діток у зовсім маленькому віці – з двох рочків. А це значить, що дитина отримає ефективний ранній розвиток, що в перспективі матиме лише позитивні наслідки.

Комплексне навчання

«Веселі та Розумні» – садочок із сучасними навчальними програмами, орієнтовані на діток різних вікових груп. У садочку також активно задіяні психологи та логопеди. Тож дітки зростають під наглядом спеціалістів, у чудовій сімейній атмосфері.

няня

Оцінити заклад

Садок «Веселі та Розумні» надає чудову можливість батькам – на власні очі переконатися, наскільки чудова затишна атмосфера панує в закладі. Охочі можуть записатися на огляд та відвідати садочок, після чого зможуть прийняти остаточне рішення.

Читайте також